Infrabel kiest weer voor Solar Power Systems

Infrabel – Solar Power Systems zonnepanelen 

Solar Power Systems is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Het bedrijf staat voor jarenlange expertise op het vlak van installaties voor zonne-energie. Solar Power Systems doet meer dan het plaatsen van zonne-energie-installaties. Solar Power Systems garandeert eerlijk en deskundig advies zodat de klant zonder zorgen kan genieten van rendabele hernieuwbare energie.

Infrabel, de beheerder van de Belgische spoorinfrastructuur, plaatste zo’n 220 zonnepanelen op het dak van zijn onderhoudscentrum (LCI) aan het station van Brugge. Tegelijk kwamen er ook 10 laadpunten voor elektrische of hybride dienstvoertuigen. Het onderhoudscentrum in Brugge draait daarmee als eerste in Vlaanderen voor een kwart op groene energie. De infrastructuurbeheerder investeerde 95.000 euro in duurzame elektriciteitsproductie voor de site in Brugge. Infrabel bekijkt of gelijkaardige projecten mogelijk zijn in Vlaanderen. Goed voor een potentieel van 10.000 m² (bruto).

In 2011 plaatste Solar Power Systems reeds 16.000 zonnepanelen op de HSL koker in Brasschaat/Schoten: de Solar Tunnel. Wij zijn bijzonder trots dat Infrabel vandaag weer voor Solar Power Systems kiest om verder bij te dragen aan duurzame mobiliteit door het plaatsen van meer zonnepanelen op haar infrastructuur!

Begin dit jaar startte Infrabel raadpleging in de markt voor gunning van Raamovereenkomst voor de installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen in het Vlaamse Gewest. Vandaag kiest en rekent Infrabel op Solar Power Systems uit Stabroek voor de installatie van zonnepanelen op haar gebouwen in het Vlaamse Gewest. De komende 4 jaar zal Solar Power Systems de exclusieve partner zijn voor het plaatsen van zonnepanelen op de daken van Infrabel in het Vlaams Gewest

Infrabel kiest weer voor Solar Power Systems

Uw zonne-avontuur met Solar Power Systems

Bij Solar Power Systems gaan we verder dan alleen zonnepanelen verkopen; we bieden een levensstijl van duurzaamheid en besparingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe ook u kunt bloeien met de kracht van de zon. Maak de overstap naar groene energie en zie hoe uw investering zichzelf terugbetaalt, zowel financieel als ecologisch. Laat de zon voor u werken met Solar Power Systems!

Actief in de Provincie antwerpen

Solar Power Systems is actief in de Provincie Antwerpen en onder andere in volgende gemeentes: Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs-Sint-Amands, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht. Ook daarbuiten zijn wij actief in de andere provincies van België, waaronder Provincie Limburg (Hasselt), Provincie Oost-Vlaanderen (Gent), Provincie Vlaams-Brabant (Leuven), en Provincie West-Vlaanderen (Brugge).

Bericht delen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je hier in!

Dit zal sluiten in 0 seconden

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞