Laadpalen

Laadpalen zijn veredelde stekkers. De intelligentie van het laden zit in uw auto, niet in de laadpaal. Dat wil dus zeggen dat het de auto is die de laadpaal stuurt, niet omgekeerd. Daarom dat de generische laadpalen, zoals de Wallbox, perfect werken op alle auto’s.
Met de Pulsar Plus kunt u al uw elektrische wagens met een type 2 aansluiting makkelijk en snel opladen. De Pulsar Plus komt met een geïntegreerde oplaadkabel van 7 meter lang en is zeer gebruiksvriendelijk.
Daarenboven, door uw auto op te laden terwijl de zonnepanelen produceren, verbruikt u overigens ook meer energie van uw zonnepanelen, waardoor u minder energie injecteert.  Het rendement van uw PV installatie zal hierdoor aanzienlijk verhogen. 
Auto Laadpaal Wallbox

 

Monofase Pulsar Plus
Type 2 | 7,4kW | 7m

 Laadvermogen tot 7,4kW
Geïntegreerde laadkabel van 7m
Compatibel met alle elektrische auto’s met Type 2 aansluiting
Wifi & Bluetooth connectiviteit
 

 

Driefase Pulsar Plus
Type 2 | 22kW | 7m

 Laadvermogen tot 22kW
Geïntegreerde laadkabel van 7m
Compatibel met alle elektrische auto’s met Type 2 aansluiting
Wifi & Bluetooth connectiviteit
 

Klein maar krachtig
De Pulsar Plus heeft een compacte omvang waardoor het in ieder interieur past. Desondanks zijn stijlvolle, compacte vorm bevat het toch een hightech vermogen en alle functionaliteiten die u nodig heeft.

Power Boost
Dankzij de Power Boost wordt het vermogen automatisch bijgesteld waardoor u geniet van de allerbeste laadervaring. De Power Boost houdt bij hoeveel energie u verbruikt, en geeft de rest aan uw auto.

Elektrisch rijden vs op benzine rijden

Auto die 100 km elektrisch rijdt 

– Verbruikt 17kw per 100 km 

– 17 x €0.33 = €5.61

Auto die 100 km op benzine rijdt 

– Verbruikt 6 liter op 100 km

– 6 x €1.6/l = €9.6

Zonnepanelen brandmovie 2 Vacature

Hoeveel zonnepanelen heb je daarvoor nodig?

Als je 15.000 km per jaar rijdt, verbruik je per jaar 2550kwh elektriciteit. Daar heb je 8 panelen van 390Wp voor nodig = €3276 eenmalig

15.000 km met benzine rijden = €1440 per jaar.