Solar Power Systems en Wallbox kondigen partnerschap aan over verdeling laadpalen in Antwerpen

Solar Power Systems is trots te mogen meedelen dat zij een strategisch partnerschap zijn aangegaan met Wallbox, specialist in het produceren van slimme laadpalen. Samen streven ze naar een duurzamer gebruik van groene energie.

 

 

Solar Power Systems werd gekozen door Wallbox om de provincie Antwerpen te voorzien van technisch sterke en esthetisch mooie Europese laadpalen. Solar Power Systems verdiende al zijn strepen bij onder meer Infrabel, Bruco Containers, OZ, Vermeiren, Houthandel Martens, … . Wallbox gelooft er dan ook sterk in dat Solar Power Systems de nodige expertise en motivatie heeft om Antwerpen te voorzien van slimme laadpalen. De laadpalen van Wallbox komen samen met een handige app op uw smartphone waarvoor geen abonnementskosten betaald moeten worden.

Visual-sps-laadpaal-bedrijf

Wij geloven dat laadpalen onze kijk op productie door zonnepanelen en verbruik ervan, volledig gaan veranderen. Zonnepanelen samen met een laadpaal en elektrische wagen zijn de optimale combinatie voor de huidige Generation E. Een generatie die anders omgaat met stroom.  Een samenwerking tussen Wallbox en Solar Power Systems is dan ook gunstig voor iedereen. “Een eigen laadpaal in combinatie met zonnepanelen, voorziet uw elektrische auto van spotgoedkope groene stroom” aldus Luc Martens, CEO van Solar Power Systems. Wallbox zal later dit jaar ook uitkomen met een bidirectionele laadpaal. Hiermee gaat u de stroom overdag in uw auto steken, en ze er ’s avonds terug uithalen.

Dit strategisch partnerschap zal de toekomst van groene energie bevorderen. Wij zorgen ervoor dat iedereen toegang krijgt tot slimme, veilige, goedkope maar vooral groene energie!

Blijf ons volgen in deze evolutie op www.sps.beFacebook en Instagram.

Bericht delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email