Vermijd de energieprijsstijgingen!

Slecht nieuws voor zij die een variabel elektriciteitscontract hebben want in december 2021 zullen de energie prijzen tot 20 procent duurder worden. 

De afgelopen weken en maanden zijn de stroomprijzen enorm gestegen. Enerzijds valt dit te wijten aan de hoge CO2-emissieprijzen, anderzijds aan de onzekerheid over de gastoevoer uit Rusland. Daarbij komen dan ook nog eens de koude weersomstandigheden die de markt geen goed doen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de komende maand de variabele elektriciteitsprijzen opnieuw met ongeveer 20 procent stijgen. 

Voor zij die een vast elektriciteitscontract hebben en deze binnenkort moeten verlengen, zullen de prijzen ongeveer hetzelfde als in november blijven. Wat wel wil zeggen dat de factuur nog steeds dubbel zo hoog is als dat ze normaal rond deze tijd van het jaar zou zijn. 

Zonnepanelen-brandmovie

Wat kan u zelf doen om de prijsstijgingen te bedrukken?

Heeft u al zonnepanelen? Dan komt u er goed vanaf, uw rendement zal de komende maanden alleen maar stijgen omdat u de stroom al voor 20 jaar gekocht heeft.

Heeft u nog geen zonnepanelen? Dan is hoog tijd om ze te laten plaatsen door Solar Power Systems. Het is veilig, slim, goedkoop en esthetisch verantwoord. Alleen op deze manier zal u de kosten van de energieprijsstijgingen kunnen bedrukken en zal u niet met een gigantisch hoog energiefactuur zitten op het einde van de maand. 

Vraag uw offerte aan  en onderga de prijsstijgingen niet. 

Bericht delen