Wallbox Copper SB

De laadoplossing voor uw bedrijf. 

Wallbox Copper SB

De Wallbox Copper SB is de perfecte laadpaal voor op de parking van uw bedrijf of u thuis. Hij is even krachtig als de Wallbox Pulsar Plus met zijn laadvermogen tot 22kW, maar biedt veel meer mogelijkheden. 

Flexibel

De Wallbox Copper SB heeft een geïntegreerd stopcontact. Hierdoor kunnen alle elektrische wagens, zowel type 1 als 2, met deze laadpaal opgeladen worden. 

Gedeelde toegang

Elke eigenaar van een elektrische auto kan gebruik maken van deze laadpaal door gewoon hun laadkabel in het stopcontact te steken. De gedeelde toegang is beveiligd via het gebruik van RFID-kaarten of via de myWallbox-app. 

Beheersbaar

Elk smart apparaat kan verbinding maken met de Copper SB via Wi-Fi of Bluetooth. Op deze manier kan u via het myWallbox-platform meerdere gebruikers of opladers bedienen en profiteren van het geïntegreerde betalingssysteem.

Facturatie

De Wallbox Copper SB biedt u de mogelijkheid tot maandelijkse interne facturatie van de opgeladen stroom.

Waarom de Wallbox Copper SB het best geschikt is voor uw bedrijf of bij u thuis

Het elegante ontwerp van de Copper SB zorgt voor een zeer gesofisticeerd uiterlijk en past daarom op de parking van elk bedrijf. Dankzij zijn slimme technologie heeft u de volledige controle over wie er toegang heeft tot de oplader, dit via het gebruik van RFID en de myWallbox-app. Een tweede voordeel van de slimme technologie is dat u meerdere laders aan hetzelfde elektrische circuit kan aansluiten. De stroom zal automatisch over alle laders verdeeld worden. Dat wil zeggen dat alle wagens tegelijk en optimaal opgeladen kunnen worden. 

Laadpaal installeren bedrijf
copper-laadpaal-thuis-tennis

Garantie

Wij installeren de laadpaal volledig volgens de regelgeving en volgens de richtlijnen van Wallbox. De laadpalen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Wij bieden een garantie van 2 jaar. 

Wallbox Pulsar Plus

Bent u eerder op zoek naar een compactere laadpaal voor bij u thuis? Bekijk dan zeker eens de Wallbox Pulsar Plus