Wallbox

Onze laadpalen zijn allemaal afkomstig van Wallbox, specialist in slimme laadpalen. Samen streven we naar een duurzamer gebruik van groene energie en daarom zijn wij een strategisch partnerschap aangegaan voor regio Antwerpen. Ga mee met de Groene Golf en installeer uw eigen laadpaal! 

Waarom laadpalen van Wallbox?

charge

Dankzij hun technologie wordt opladen simpel, snel en efficiënt

app

Krijg controle over uw laadpaal dankzij de handige app

laadpaal

Compacte laadpalen die ook esthetisch mooi zijn. 

Met laadoplossingen voor thuis is het tanken van je auto moeiteloos. Plan je oplaadsessie en je auto zal automatisch laden terwijl de zon schijnt en je zonnepanelen elektriciteit produceren. Waarom zou je tijd verspillen aan het opladen als je wilt focussen op wat echt belangrijk is als je thuis bent?  

De slimme laadoplossing van Wallbox zorgen ervoor dat je auto thuis veilig en snel wordt opgeladen terwijl elektriciteitskosten worden verlaagd.

Laadpalen fiscaal voordeliger

Sinds 1 september 2021 geldt er voor zij die zelf een laadpaal thuis plaatsen, een belastingvermindering van 45%. Hierdoor zijn laadpalen fiscaal veel voordeliger. Deze maatregel geldt niet alleen voor eigenaars maar ook voor huurders. Er zijn uiteraard wel enkele voorwaarden aan verbonden. Ten eerste is de belastingvermindering wel beperkt tot €1500 per laadpaal en per belastingplichtige. Daarbij moet het een intelligente laadpaal zijn en mag het enkel gebruikmaken van groene stroom. 

Ook voor bedrijven wordt het voordelig om een laadpaal te plaatsen. Zij genieten van een aftrekpercentage van 200% indien hun laadoplossingen ook gebruikt mogen worden door andere gebruikers tijdens een deel van de dag. 

Deze percentages zullen echter in de toekomst wel dalen. Tegen 2024 zal er nog maar een belastingvermindering van 15% verleend worden en tegen 2023 telt het aftrekpercentage voor bedrijven nog maar 150%. 

Twijfel niet langer en ga met ons mee met de Groene Golf! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op en wij voorzien u van alle informatie.