Zonnepanelen voor Particulieren

Solar Power Systems meets innovation

Wil u als particulier zonnepanelen kopen? Slim van u: met zonne-energie profiteert u namelijk van veel voordelen. Aangezien het vaak een aanzienlijke investering betekent, wenst u zich natuurlijk eerst goed te oriënteren en laten informeren. Solar Power Systems plaatst sinds 2008 op vakkundige wijze zonnepanelen zowel bij particulieren als bij bedrijven. Wij kunnen bij het kopen (en installeren) van een zonnepaneel alles van A tot Z voor u regelen.

Met schone zonne-energie bent u verzekerd van een besparing op uw energiekosten en een beveiligd tegen schommeling van de prijs van elektriciteit. U anticipeert op de stijgende oliekosten en prijsschommelingen in de energiemarkt, en kunt structureel uw energierekening verlagen. U klikt als het ware uw elektriciteitskost vast! Zelf energie opwekken door zonnecellen te kopen betekent bovendien: bijdragen aan een schoner milieu.Daarenboven neemt u de eerste stap naar het plaatsen van een thuisbatterij.  Hierdoor gaat u niet alleen meer groene stroom verbruiken, maar vooral kunnen sturen wanneer u de opgewekte stroom verbruikt en wanneer u hem op het net zet.  Vraag ons om mee info!Maak een afspraak met ons zodat wij een op maat gemaakte offerte opstellen rekening houdend met: uw verbruik, de beschikbare dakoppervlakte en uw budget. Ook opstellingen in de tuin zijn mogelijk.

Solar Power Systems (SPS) staat bekend als een uitermate betrouwbare en vakkundige groene stroom-specialist. Bekijk onze referenties ! Nauwkeurig en in overleg stemmen wij ons aanbod af op uw energiebehoefte, locatie en budget. Tegelijkertijd zullen onze tarieven u aangenaam verrassen. Wat kunt u van ons verwachten?KWALITEIT: CE- EN TÜV-GEKEURDZonnecellen kopen bij Solar Power Systems betekent: hoogwaardige kwaliteit. Enkel zonnepanelen van Tier 1 producenten. Voor u betekent dat: betrouwbaarheid, zekerheid én besparen.ZORGVULDIGE PLAATSINGBij het installeren van uw zonnepanelen respecteren onze ervaren dakwerkers te allen tijde uw dak. Dus: geen lekken of onnodige schade. Wél een perfect geplaatst zonnepaneel.MAATWERK BEREKENINGENSolar Power Systems heeft zelf ingenieurs in dienst die alle benodigde berekeningen met de laatste tools voor u kunnen doen. Maatwerk is dus geen enkel probleem.100% VEILIGHEIDNaast kwaliteit is bewezen veiligheid de leidraad van onze service.  Vanaf ons kennismakingsgesprek met u tot aan de oplevering van uw perfect werkende installatie.Plaatsing gebeurt onder strikt veilige voorwaarden zoals voorgeschreven.  Geen jobstudenten op het dak bij ons zoals wel eens gebeurt met de groepsaankopen..

Om te weten of uw huis geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, loopt u hieronder 5 punten voor uw huis/dak na (of u laat een van onze adviseurs langskomen !). U weet dan direct of én hoe u optimaal kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie. Solar Power Systems heeft ervaren ingenieurs in dienst, die waar nodig maatwerk berekeningen kunnen uitwerken.
  1. ZOVEEL MOGELIJK ZONLICHT
Zonnepanelen zetten straling (daglicht, zonlicht) om in elektriciteit. Hoe meer zonlicht, hoe meer zonne-energie, hoe hoger uw rendement. Schaduw moet daarom zoveel mogelijk worden vermeden; daarom liever geen andere gebouwen of hoge bomen die zonlicht tegenhouden. Een zuidelijke ligging (zuiden, zuidoosten, zuidwesten) van uw (schuine) dak of platform waarop de panelen worden geplaatst, is vanzelfsprekend een voordeel. Bij een plat dak is dit niet per se nodig.
  1. VOLDOENDE RUIMTE VOOR ZONNEPANELEN
Een praktische voorwaarde is natuurlijk dat er voldoende ruimte is om zonnecellen te kunnen installeren. De benodigde ruimte is afhankelijk van uw wensen, wat zich vertaalt in het aantal zonnepanelen. Een zonnepaneel is minimaal 1,65 bij 1,0 meter. U heeft per te plaatsen zonneinstallatie idealiter zeker 10 m2 dak beschikbaar. Wij kunnen zowel op platte als schuine daken onze zonnepanelen plaatsen.Wij helpen u met de keuze tussen zuid georienteerde installatie en een oost/west installatie
  1. HUIS IS AANGESLOTEN OP ELEKTRICITEITSNET
Zonder stroom ook geen opwekking van zonne-energie. Uw huis moet daarom allereerst op betrouwbare wijze zijn aangesloten op het reguliere elektriciteitsnetwerk.
  1. UW DAK KAN HET (EXTRA) GEWICHT AAN
Het dak moet sterk genoeg zijn om het gewicht van een, of desgewenst meerdere zonnepanelen moeiteloos te kunnen dragen. Een zonnepaneel weegt 20kg. Zorg dat u op de hoogte bent van het draagvermogen en/of de constructie van uw dak.  Of maak gebruik van ons persoonlijke vakkundige advies.
  1. U BENT BESLISSINGSBEVOEGD
Vanzelfsprekend moet u eigenaar zijn van het huis, of rechtmatig toestemming hebben om zonnepanelen te (laten) installeren op uw dak.Indien uw huis geschikt is voor zonnepanelen dan houdt in feite u niets meer tegen om structureel (en op groene wijze) te besparen op uw energiekosten. Solar Power Systems adviseert en helpt u graag.

Kies voor een beter rendement en vraag uw offerte aan

Betaalbare en hoogwaardige zonnepanelen met 10 jaar garantie!