Optimaliseer je energieopbrengst

De voordelen van investeren in zonnepanelen van

Solar Power Systems: optimaliseer je energieopbrengst

Bij het opwekken van zonne-energie met behulp van onze zonnepanelen is het belangrijk om niet alleen te investeren in de panelen zelf, maar ook in het bekomen van de juiste monitoring- en regelsystemen zodat je een duidelijk zicht hebt op je energieopbrengst. Hiervoor stellen wij 2 tools ter beschikking: 

  •            Monitoring van uw productie van stroom uit onze zonnepanelen via uw omvormer.  Hier laten we zien wat en wanneer de zonnepanelen stroom maken en de status van uw batterij (indien u deze heeft)

  •            P1 meter gekoppeld aan uw Fluvius meter. Deze meter laat u zien hoeveel stroom uw in real time afneemt of injecteert

De combinatie van beide laat u toe uw installatie zonnepanelen te controleren alsook uw eigenlijke verbruik van de opgewekte stroom te maximaliseren.  Zo is uw installatie nog sneller terug verdiend. 

De app van Solis, die je in staat stelt te bekijken hoeveel je zonnepanelen opwekken, zorgt er voor dat je een perfect inzicht krijgt in zowel je opwekking als je verbruik. Deze gegevens zijn van onschatbare waarde om het rendement van je zonnepanelen te evalueren en te optimaliseren. Door gedetailleerd inzicht te bieden in je energieproductie en -verbruik, kun je de piekuren identificeren en je verbruik aanpassen, waardoor je je energieopbrengst maximaliseert.

In combinatie met de  gratis P1 meter die dienst doet als een brug tussen jouw zonnepanelen van Solar Power Systems, het elektriciteitsnet en je eigen energieverbruik. Ten eerste, meet en registreert de P1 meter nauwkeurig de elektriciteit die je huis koopt of verkoopt. Met een handige app kan je heel makkelijk alles in “real time” bekijken:  Nu, per dag, per week, per maand of per jaar.

Energieopbrengst1
Energieopbrengst2

Koop nu jouw zonnepanelen bij Solar Power Systems en krijg er twee goede tools bij om uw investering goed te laten renderen: de monitoring van uw PV installatie en een gratis P1 meter! Neem snel contact met ons op of vraag een offerte aan.