Klanten Getuigenissen

Lees onze klanten getuigenissen en ontdek wat onze klanten vinden van Solar Power Systems.

We kozen voor zonnepanelen uit ecologische overwegingen en natuurlijk ook om onze energiefactuur te drukken. Solar Power Systems bracht zonnepanelen aan op ons dak aan de tuinzijde. De installatie verliep vlot, we zijn tevreden over het rendement.

 

Familie Puttaert, Wespelaar

De plaatsing van panelen op ons dak zou volgens de experten van Solar Power Systems geen optimaal rendement geven. Daarom plaatsten ze meer dan 40 panelen achteraan in onze tuin. Gelukkig maar, want onlangs hadden we een blikseminslag op ons dak! We zijn heel tevreden: de panelen werken perfect en onze factuur is nu erg laag.

Familie Heyninck, Sint-Niklaas

Ik wist dat de zonnetunnel een project was Solar Power Systems. Ik ging naar één van hun voordrachten om meer te leren over zone-energie. Ik was meteen overtuigd om bij me thuis panelen te laten plaatsen. Alles verliep ontzettend snel en professioneel. Ik ben tevreden.

Familie Van Eetvelde, Brasschaat

Aanvankelijk twijfelde ik: hoe gaat Power Solar Systems de panelen bevestigen en hoe zal dat eruit zien op mijn dak? Maar mijn vrees was onterecht. Solar Power Systems heeft er het uiterste uitgehaald met 15 panelen. De constructie op het dak is super stevig. Ik heb nooit problemen bij rukwinden, terwijl veel van mijn klanten in de winkel wel klagen. Wij hebben goede en rendabele panelen dankzij Solar Power Systems.

Ludo Vermeiren, Zaakvoerder Raydox bvba