Wat klanten over ons zeggen

Klanten Getuigenissen Solar Power Systems

Johan Lecomte
@JohanLecomte
Read More
Zeer vriendelijke mensen allemaal, zowel de verkoper als de mensen op het bureel. Heel snel geplaatst ook: binnen de 3 weken was alles in orde. Hoewel er een paar operationele probleempjes waren op de dag van de plaatsing, is alles toch tiptop in orde gekomen op de dag zelf👍👍👍 Enige minpuntje was dat de installateurs geen engels of nederlands spraken en dat alles via google translate moest lopen,wat het niet altijd even duidelijk maakte 😄😄, maar toch is alles netjes geplaatst en afgewerkt. Kortom: SPS is zeker en vast een aanrader !!!!
Lambert Vital
@Vital Lambert
Read More
Zeer correct nakomen afspraken - vlotte, niet opdringerige verkoper en vooral een geweldige installateur. Ondanks grote problemen bij het plaatsen (twa oude zekeringkast) is hij vlot blijven werken, veel langer als gepland. Heeft de oplossing gevonden en toegepast - goede communicatie op dat moment met de chef. Dit alles voor een zeer correcte prijs
Kris Celen
@KrisCelen
Read More
Vlotte communicatie , snelle plaatsing vriendelijke plaatsers. correcte service. Tevreden klant. Over de panelen zelf kan ik nog niet oordelen deze liggen er nog maar 2 weken en de keuring is vandaag gebeurt maar ik twijfel niet aan de kwaliteit. Indien het rendement naar mijn verwachtingen is zal ik binnen een 2a3 jaar het aantal zonnepanelen nog optrekken. Doe zo verder.
Walter Nuyts
@WalterNuyts
Read More
Wij hebben onlangs bij Solar Power Systems zonnepanelen laten plaatsen. Ik kan alleen maar zeggen dat wij hier een zeer positieve ervaring hebben gehad . Vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing hebben wij een zeer goed gevoel gehad. Een zeer profesionele afhandeling , echt wel een aanrader!
Theo Luyckx
@TheoLuyckx
Read More
Zeer goede ervaring met SPS . Iedereen ( verkoper plaatsers zonnepanelen receptie leiding ) is vriendelijk en professioneel . Een aanrader voor wie zonnepanelen wil plaatsen . De tijd tussen eerste contact en plaatsing bedroeg ongeveer een maand .
Hanne Thiré
@HanneThiré
Read More
We kochten twee maanden geleden zonnepanelen bij Solar Power Systems. De communicatie verliep heel vlot. We kregen een gedetailleerde berekening van kosten en opbrengst. We waren even in de war toen de plaatsers van een andere firma leken te komen (en bovendien een dag te vroeg voor de deur stonden), maar dit bleek een onderaanneming te zijn. Ook met hen verliep de communicatie vlot.
Ben Desmet
@BenDesmet
Read More
Installatie volgens het boekje. Slechts 2 weken tussen offerte en installatie. Zeer bereikbaar, duidelijke en transparante communicatie! Installatie werd door onderaannemer uitgevoerd; maar ook daar opnieuw alles volgens het boekje. Samengevat: absolute aanrader.
Alex Deridder
@AlexDeridder
Read More
Hallo 11 jaar geleden zonnepanelen laten leggen , zeer tevreden van de service , nu een 4 tal maanden een batterij laten plaatsen door solar power en weeral zeer tevreden over het materiaal , de plaatsing , de keuring en de hulp bij het aanvragen van de premie. Ik ben zeer tevreden over materiaal, plaatsing en service.
Marc Mertens
@MarcMertens
Read More
Ik heb een aantal firma,s laten komen..uit eindelijk kwam ,,, !!! solar power systems , (Sint jop in goor ) als enige eerlijke , met kwaliteit , van hun product , en bijzonder ook hun afwerking, dat ik na de werken heb kunnen bevestigen ... jongens , nog eens daar voor Merci merci, vriendelijke groeten , een meer dan een tevreden klant ,marc mertens (schoten )
Mark Driessens
@MarkDriessens
Read More
Professionele en zorgvuldige uitvoering na het ontvangen van een uitgebreide offerte. Wij hebben hier veel expertise en kennis van zaken ervaren, top!!
Previous
Next