De Groene Golf Brandmovie

Dit zijn wij: Solar Power Systems. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in laadpalen en zonnepanelen en hier ondertussen een berg ervaring in heeft. Ook wij gaan mee met De Groene Golf. Meer zelfs: we pushen De Groene Golf met onze filmpjes en onze producten.  

Zonnepanelen en laadpalen zijn een evidentie in het straatbeeld aan het worden. De stroom van het net is immers veel te duur geworden.  Elektrische auto’s en de laadpalen worden fiscaal gesteund.  De combinatie van beide is een win/win: goedkope stroom via zonnepanelen verdelen via laadpalen!

We gaan op zoek naar vernieuwende, groene, betrouwbare energie. Voor iedereen. Wat zou er nu beter zijn dan deze groene stroom zelf te produceren? Surf mee op De Groene Golf en samen zorgen we voor vooruitgang! Wij laten niemand achter. 

Brandmovie

Zonnepanelen-brandmovie

De Groene Golf is er!  We kunnen er niet om heen: zonnepanelen, laadpalen, elektrische wagens en hun batterij voor thuisgebruik vormen een belangrijk deel van de oplossing van onze toekomstige energiepuzzel. We moeten mee met de tijd, mee met De Groene Golf!

Ook u kan uw steentje bijdragen.  Van waar komt uw stroom?  Wij kunnen u helpen met zonnepanelen en laadpalen. Doe mee aan De Groene Golf!  Contacteer ons via info@sps.be .

We komen nog met een aantal filmpjes in de komende weken.  Volg ons op Facebook en/of Youtube en blijf zo op de hoogte.

Zonnepanelen brandmovie 2 Vacature

We gaan op zoek naar vernieuwende, groene, betrouwbare energie. Voor iedereen. Wat zou er nu beter zijn dan deze groene stroom zelf te produceren en te stockeren? Om enerzijds onze eigen elektrische wagens op te laden maar ook om diezelfde energie op een later moment er terug uit te halen wanneer we minder of geen zon hebben met dezelfde laadpaal.

We streven naar een wereld waarin zonnepanelen, laadpalen, elektrische wagens en hun batterij de norm worden. Dit toekomstbeeld zou misschien wel sneller realiteit kunnen worden dan je denkt. Elk automerk investeert in de ontwikkeling van elektrische wagens en sommige landen beweren dat ze binnen een aantal jaar enkel en alleen nog maar deze auto’s zullen toelaten.

Elektrische auto’s gaan allemaal kunnen opladen maar ook ontladen dankzij onze laadpalen en zonnepanelen. De stroom die in de batterij van de auto zit gaan we ook gebruiken om het licht te laten branden in huis en elders. We zijn immers allemaal verbonden met mekaar. Via stroomkabels! Voor productie, opslag en distributie!

Samen kunnen we zorgen voor vooruitgang, voor een wereld waar iedereen verbonden is. We laten niemand achter, want groene stroom is de toekomst. Wij zijn de E-Generatie en wij gaan het verschil maken.