Brandmovie Solar Power Systems

De Groene Golf

Brandmovie Solar Power Systems

Dit zijn wij: Solar Power Systems. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in laadpalen en zonnepanelen en hier ondertussen een berg ervaring in heeft. Ook wij gaan mee met De Groene Golf. Meer zelfs: we pushen De Groene Golf met onze filmpjes en onze producten.  

Zonnepanelen en laadpalen zijn een evidentie in het straatbeeld aan het worden. De stroom van het net is immers veel te duur geworden.  Elektrische auto’s en de laadpalen worden fiscaal gesteund.  De combinatie van beide is een win/win: goedkope stroom via zonnepanelen verdelen via laadpalen!

We gaan op zoek naar vernieuwende, groene, betrouwbare energie. Voor iedereen. Wat zou er nu beter zijn dan deze groene stroom zelf te produceren? Surf mee op De Groene Golf en samen zorgen we voor vooruitgang! Wij laten niemand achter. 

Brandmovie

Video afspelen

Nachtdieren

We zijn klaar om te gaan! We hebben tijd genoeg gehad om ons op te laden. Nu is het weer tijd om onze glazen te doen klinken en te genieten. Want daar halen wij energie uit! En u, waar komt uw energie vandaan? 

In het kader ‘beelden zeggen meer dan 1000 woorden,’ maakten wij een reeks omtrent groene energie. Deze video licht al een tipje van de sluier op. Gaat u samen met ons mee in dit verhaal? Vergeet dan zeker niet te abonneren en mis zo geen enkele update van De Groene Golf. 

Video afspelen

Ontwerpers

Bij een huis horen uiteraard zonnepanelen en laadpalen. Daar moet rekening mee gehouden worden van bij het ontwerp. De huidige generatie bouwers vindt dat immers normaal! De Groene Golf is voor iedereen! Samen zorgen we goed voor onze aarde. 

Video afspelen

Reizigers

Tijdens de COVID-19-pandemie hebben we allemaal veel tijd in ons kot moeten doorbrengen. Hierdoor hebben we thuis meer elektriciteit moeten verbruiken. Voor eigenaars van zonnepanelen was dit een voordeel. Door meer thuis te zitten ging hun zelfverbruik omhoog waardoor het rendement groter werd. Bij Solar Power Systems maakt het niet uit hoeveel je verbruikt, wel waar deze energie vandaan komt. We zijn allemaal verbonden met elkaar, niet door waar we wonen of wat we doen, maar door het verlangen om onze eigen groene energie te maken!

Video afspelen

Vrije Vogels

Ja, De Groene Golf is er, het ontkennen heeft geen zin meer. Bij Solar Power Systems streven we naar slimme, veilige, goedkope en groene stroom voor iedereen! Samen kunnen we zorgen voor vooruitgang, voor een wereld waar iedereen verbonden is. We laten niemand achter, want groene stroom is de toekomst. Wij zijn de E-Generatie en wij gaan het verschil maken.

Video afspelen

Ook u kan uw steentje bijdragen.  Van waar komt uw stroom?  Wij kunnen u helpen met zonnepanelen en laadpalen. Doe mee aan De Groene Golf!  Contacteer ons via info@sps.be .

 

Volg ons op Facebook en/of Youtube en blijf zo op de hoogte.

 

 

De Groene Golf is er!  We kunnen er niet om heen: zonnepanelen, laadpalen, elektrische wagens en hun batterij voor thuisgebruik vormen een belangrijk deel van de oplossing van onze toekomstige energiepuzzel. We moeten mee met de tijd, mee met De Groene Golf!

 

 


Vrije Vogels 2

We gaan op zoek naar vernieuwende, groene, betrouwbare energie. Voor iedereen. Wat zou er nu beter zijn dan deze groene stroom zelf te produceren en te stockeren? Om enerzijds onze eigen elektrische wagens op te laden maar ook om diezelfde energie op een later moment er terug uit te halen wanneer we minder of geen zon hebben met dezelfde laadpaal.

We streven naar een wereld waarin zonnepanelen, laadpalen, elektrische wagens en hun batterij de norm worden. Dit toekomstbeeld zou misschien wel sneller realiteit kunnen worden dan je denkt. Elk automerk investeert in de ontwikkeling van elektrische wagens en sommige landen beweren dat ze binnen een aantal jaar enkel en alleen nog maar deze auto’s zullen toelaten.

Elektrische auto’s gaan allemaal kunnen opladen maar ook ontladen dankzij onze laadpalen en zonnepanelen. De stroom die in de batterij van de auto zit gaan we ook gebruiken om het licht te laten branden in huis en elders. We zijn immers allemaal verbonden met mekaar. Via stroomkabels! Voor productie, opslag en distributie!

Samen kunnen we zorgen voor vooruitgang, voor een wereld waar iedereen verbonden is. We laten niemand achter, want groene stroom is de toekomst. Wij zijn de E-Generatie en wij gaan het verschil maken.