Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Dit zijn wij: Solar Power Systems meets innovation

Solar Power Systems werd in 2008 opgericht als een vooraanstaande speler in de regio Antwerpen Noord. Onder leiding van Luc Martens groeide het bedrijf uit tot een toonaangevende naam in de sector van zonne-energie. Een van onze meest indrukwekkende projecten was de Solar Tunnel langs de spoorlijn Antwerpen-Amsterdam, gelegen in Brasschaat met 16,000 zonnepanelen. Gedurende die tijd hebben we ook meer dan 2000 daken voorzien van zonnepanelen, waardoor we een significante bijdrage leverden aan de groei van duurzame energie in de regio. Het doel van zonnepanelen gaat verder dan alleen milieuvriendelijke energieopwekking; het biedt vooral een aanzienlijk financieel voordeel voor huiseigenaren en bedrijven, terwijl het tegelijkertijd een positieve impact heeft op het milieu.

Echter, in 2014 besloot Luc Martens, de zaakvoerder, een pauze in te lassen. Niet omdat de passie voor zonne-energie verloren was gegaan, integendeel. Hij wilde zich verder verdiepen en specialiseren. Hij heeft twee jaar lang intensief gewerkt aan het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van zonne-energie, en dat alles in het bruisende hart van de Amerikaanse innovatie.

Na deze periode van verdieping en specialisatie keerde Luc Martens met hernieuwde energie terug naar België. In augustus 2016 herstartte hij de activiteiten van Solar Power Systems samen met Bruco Containers en Luc Van Hoeylandt. 

Vandaag de dag wordt Solar Power Systems geleid door Luc Martens als bestuurder, bijgestaan door Luc Van Hoeylandt als chief operating officer.

Solar Power Systems (BE661.661.546), met klasse 2 voor categorie P1 en P2.

Ontdek meer over Luc Martens op zijn LinkedIn-profiel.

Wie zijn wij?
Boek gids

De aangewezen gids voor zonnepanelen

Wil u vooraf informatie inwinnen over zonnepanelen en alles wat er komt bij kijken? Allereest wordt uitgelegd waarom het vandaag nog steeds interessant is om te investeren in zonnepanelen. U komt ook te weten hoe zonnepanelen precies werken en welke types er zijn.

Investeren in zonnepanelen ?

Investeren in zonnepanelen blijft een slimme keuze om in je eigen energiebehoeften te voorzien.

Kies voor een beter rendement en vraag uw gratis offerte voor zonnepanelen aan

Betaalbare en hoogwaardige zonnepanelen met 25 jaar garantie!

Onze referenties

Previous slide
Next slide

Actief in de Provincie antwerpen

Solar Power Systems is actief in de Provincie Antwerpen en onder andere in volgende gemeentes: Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs-Sint-Amands, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht. Ook daarbuiten zijn wij actief in de andere provincies van België, waaronder Provincie Limburg (Hasselt), Provincie Oost-Vlaanderen (Gent), Provincie Vlaams-Brabant (Leuven), en Provincie West-Vlaanderen (Brugge).