Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij: Solar Power Systems meets innovation

Solar Power Systems werd Martens Dakwerken in 2012 (BE0899.299.470)

Wie zijn wij? Solar Power Systems was tot 2014 een grote speler in de regio Antwerpen Noord. Het bedrijf van Luc Martens telde een 50-tal medewerkers. Eén van de grootste realisaties is de Solar Tunnel naast de spoorlijn Antwerpen-Amsterdam ter hoogte van Brasschaat. Solar Power Systems installeerde in die tijd zonnepanelen op meer dan 2000 daken. In de jaren van de hoge subsidies floreerde de markt en het aantal installateurs van zonnepanelen. Onder hen waren heel veel cowboys die de sector het negatieve imago bezorgden van poenpakkers. Er werden vaak panelen geïnstalleerd zonder rekening te houden met esthetische of technische aspecten. Het enige wat voor hen telde was cashen en subsidies.

Het opportunistische gepruts met de groene stroom certificaten chaotische aanpak van toenmalig Minister van energie in Vlaanderen, Freya Van den Bosche, betekende het einde in 2014.

Solar Power Systems (BE661.661.546)

Sinds augustus 2016 is Solar Power Systems terug actief met drie vennoten. Luc Martens is zaakvoerder. De technische leiding zit bij Luc Van Hoeylandt. De zaakvoerder heeft niet stilgezeten de afgelopen twee jaar; hij heeft zich in Amerika verder verdiept en gespecialiseerd in zonne-energie. Hij wil die inzichten vertalen naar innovatieve modellen binnen de Vlaamse zonne-energiesector.

Luc Martens

Brasschaatenaar Luc Martens wil mee zijn schouders zetten onder de oproep en het Zonneplan van energieminister Bart Tommelein in 2016. Die wil zo veel mogelijk zonnepanelen leggen op private, bedrijfs- en overheidsdaken, als wissel op de toekomst voor de energiezekerheid, economie en levenskwaliteit. Er liggen nog veel daken te niksen in de zon, terwijl stroomproductie via zonnepanelen een van de belangrijkste groene stroombronnen zal blijven in Vlaanderen.

Wie zijn wij?
Boek gids

De aangewezen gids voor zonnepanelen

Wil u vooraf informatie inwinnen over zonnepanelen en alles wat er komt bij kijken? Allereest wordt uitgelegd waarom het vandaag nog steeds interessant is om te investeren in zonnepanelen. U komt ook te weten hoe zonnepanelen precies werken en welke types er zijn.

Investeren in zonnepanelen ?

Zonnepanelen zijn nog steeds de aangewezen manier om in uw eigen energiebehoeften te voorzien.

Kies voor een beter rendement en vraag uw offerte voor zonnepanelen aan

Betaalbare en hoogwaardige zonnepanelen met 10 jaar garantie!

Onze referenties

Previous
Next