Laadpaal thuis

Laad thuis, laad groen: Solar Power Systems maakt het mogelijk met onze laadpaal

Welkom bij Solar Power Systems, waar duurzaamheid en gemak samenkomen. Ontdek hoe onze thuislaadpalen niet alleen uw voertuig opladen, maar ook uw leven vullen met groene energie.

Laadpaal voor Thuis: Eenvoudig, Efficiënt, Duurzaam

Bij Solar Power Systems begrijpen we dat uw thuisomgeving speciale aandacht verdient. Ontdek de voordelen van onze thuislaadpalen en maak uw dagelijkse leven milieuvriendelijker.

Waarom kiezen voor onze thuislaadpalen?

 • Gemak: Laad uw elektrische voertuig op terwijl u ontspant in de comfortabele omgeving van uw eigen huis.
 • Duurzaamheid: Gebruik schone goedkope energie om uw voertuig op te laden en verminder uw ecologische voetafdruk.
 • Toekomstbestendig: Investeer in een infrastructuur die klaar is voor de groei van elektrische mobiliteit.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Onze laadpalen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en gebruik.
Laadpaal voor thuis

Onze Overtuigingskracht, Uw Partner in Duurzame Mobiliteit en Thuisladen

Laadpaal voor thuis
 1. Sociale bewijskracht: Ontdek verhalen van tevreden klanten die genieten van de voordelen van onze laadpalen thuis en op uw bedrijf. Sluit u aan bij de groeiende gemeenschap van duurzame bestuurders.
 2. Wederkerigheid: Solar Power Systems investeert in uw mobiliteit. Ontvang gratis advies over de ideale thuislaadoplossing voor uw behoeften.
 3. Autoriteit: Solar Power Systems is uw betrouwbare partner in duurzame energieoplossingen. Vertrouw op onze expertise voor hoogwaardige thuislaadinfrastructuur.

Het Gemak van Groen Laden in Uw Eigen Garage met onze laadpalen

Installatiegemak: Onze thuislaadpalen worden snel en professioneel geïnstalleerd, zodat u meteen kunt profiteren van groen laden.

Intelligent opladen: Profiteer van geavanceerde laadtechnologie die uw energieverbruik optimaliseert en de levensduur van uw batterij verlengt.

Kenmerken van onze thuislaadpalen

 • Snelle oplaadtijden voor het maximaliseren van uw dagelijkse schema.
 • Compatibiliteit met verschillende elektrische voertuigen.
 • Veiligheid en beveiliging ingebouwd in elk ontwerp.
 • Toekomstige updates voor blijvende relevantie.
Laadpalen

Opladen via stopcontact of laadpaal?

Klassieke stopcontacten zijn eigenlijk niet gemaakt om elektrische wagens op te laden. Er zit geen beveiliging op waardoor het risico op oververhitting aanzienlijk hoger ligt. De oplader wordt heel warm en zo kan er brand ontstaan.

Bij een laadpaal van Smappee loopt u dit gevaar niet! 

Daarnaast gaat het opladen via een stopcontact veel trager. Het kan tot 40 uur duren voor sommige wagens volledig opgeladen zijn met een  gewoon stopcontact. Met een laadpaal duurt dit ongeveer 4 à 8 uur voor een volledig elektrische wagen. Voor een hybride wagen ligt de oplaadtijd tussen de 3 à 6 uur. 

Laadpalen en zonnepanelen, de ideale combinatie

Zij die zonnepanelen hebben, doen nog het grootste voordeel met een eigen laadpaal thuis. Laad uw wagen op tijdens de piekmomenten. Zo verbruikt u meer energie van uw zonnepanelen waardoor u minder energie op het net injecteert. Op deze manier verhoogt u uw rendement en rijdt u zo goed als gratis. Bovendien is de stroom dan groen, waardoor u niet alleen milieuvriendelijk rijdt, maar ook een belastingvermindering krijgt op de aankoop van de paal. 

Zonnepanelen Solar Power Systems

Wij bouwen relaties op met klanten

Luc Martens

Zaakvoerder

"Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties met onze klanten. Bij Solar Power Systems gaan we verder dan alleen het leveren van producten of diensten. We streven ernaar om duurzame connecties te creëren, gebouwd op vertrouwen, transparantie en wederzijds begrip. Uw tevredenheid is onze prioriteit."

Zonnepanelen Antwerpen

Klaar om samen met ons een duurzame toekomst te bouwen?

Vraag gerust uw gratis offerte aan!

Laadpaal Thuis: Oplaadgemak en Duurzaamheid met Solar Power Systems!

Stap binnen in de toekomst van elektrisch rijden met Solar Power Systems’ thuislaadpalen. Ontdek hoe onze laadoplossingen jouw leven kunnen vereenvoudigen en bijdragen aan een groenere wereld.

Opladen Thuis, Altijd en Overal

Met onze thuislaadpalen geniet je van het gemak van opladen waar en wanneer je maar wilt. Of het nu overdag is tijdens het werk of ’s nachts terwijl je slaapt, je elektrische voertuig is altijd klaar voor gebruik.

Voordelen van Thuisladen

 • Gemak: Vermijd het gedoe van het zoeken naar openbare laadstations door thuis te laden.

 • Kostenbesparing: Bespaar op lange termijn op brandstofkosten door over te schakelen op elektrisch rijden.

 • Duurzaamheid: Verminder je ecologische voetafdruk door gebruik te maken van schone, hernieuwbare energiebronnen.

Slimme Laadtechnologie

Onze laadpalen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die het opladen efficiënt en veilig maken. Ontdek hoe we jouw ervaring kunnen verbeteren:

 • Laadbeheer: Monitor en beheer je laadsessies eenvoudig via een app op je smartphone.

 • Veiligheid: Ingebouwde beveiligingsfuncties zorgen voor een betrouwbare en veilige laadervaring voor jou en je voertuig.

Maatwerk voor Jouw Behoeften

Bij Solar Power Systems begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw levensstijl en woning.

Bespaar nu met belastingvoordeel voor laadpalen!

De wet biedt nu belastingvermindering voor de aankoop en installatie van laadpalen tot en met 31 augustus 2024. Het gaat over uitgaven voor de aankoop in nieuwe staat van een vast laadstation, de plaatsing ervan en de keuring van de installatie.

Ontdek er hier meer over.

Jouw Toekomst, Onze Zorg

Met Solar Power Systems kies je voor een betrouwbare partner die jouw overstap naar elektrisch rijden soepel laat verlopen. Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook deskundig advies en professionele installatieservices.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Wacht niet langer en maak de slimme keuze voor een duurzame toekomst met Solar Power Systems’ thuislaadoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe eenvoudig en voordelig het is om thuis te laden!

 

Actief in de Provincie antwerpen

Solar Power Systems is actief in de Provincie Antwerpen en onder andere in volgende gemeentes: Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs-Sint-Amands, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht. Ook daarbuiten zijn wij actief in de andere provincies van België, waaronder Provincie Limburg (Hasselt), Provincie Oost-Vlaanderen (Gent), Provincie Vlaams-Brabant (Leuven), en Provincie West-Vlaanderen (Brugge).