Solar Power Systems

Vroeg of laat koop ook jij zonnepanelen bij ons

Over ons

Solar Power Systems is gespecialiseerd in zonnepanelen, laadpalen en groene stroom beheer. Wij staan voor jarenlange expertise op het vlak van installaties voor zonne-energie. Wij doen meer dan het plaatsen van zonnepanelen en laadpalen. Onze medewerkers kijken naar het geheel: ze zoeken samen met de klant de meest voordelige oplossing zowel financieel, esthetisch als technisch. Solar Power Systems garandeert eerlijk en deskundig advies zodat de klant zonder zorgen kan genieten van rendabele hernieuwbare energie.

Video afspelen over Solar Power Systems

Ontdek onze diensten

Zonnepanelen particulieren

Zonnepanelen particulieren

Ontketen de kracht van de zon op uw dak – onze zwarte zonnepanelen maken duurzame energie thuis bereikbaar.
Zonnepanelen bedrijven

Zonnepanelen
bedrijven

Laat uw bedrijf groeien met groene energie. Ontdek de efficiëntie en kostenbesparingen van onze zakelijke zonnepanelenoplossingen.
Thuisbatterij

Thuisbatterijen


Geniet van onafhankelijkheid met onze thuisbatterijen, waardoor u overdag opgewekte zonne-energie 's nachts kunt gebruiken.
Laadpaal

Laadpaal


Laad uw elektrische voertuig moeiteloos op met onze laadpalen – de brug naar de toekomst van duurzame mobiliteit.
Zonnepanelen Antwerpen

Zonnepanelen

Solar Power Systems heeft al jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en laadpalen maar ook in thuisbatterijen bij zowel particulieren als bedrijven. Wij zorgen voor slimme, veilige, goedkope, groene stroom op een esthetisch verantwoorde manier. Wij maken gebruik van tier 1 materialen en zorgen voor een optimale, professionele plaatsing. Ook na de plaatsing kan u bij Solar Power Systems rekenen op een goede service. Ga met ons mee met de Groene Golf!

Laadpalen

Er zijn verschillende redenen waarom u beter investeert in een laadpaal voor uw elektrische wagen. De voornaamste reden is uiteraard dat het veel veiliger is. Door gebruik te maken van een laadpaal, beperkt u het risico op brandgevaar. Bovendien is een eigen laadpaal ook gewoonweg heel praktisch. U kan elke ochtend met een volledig geladen auto vertrekken. Tot slot is laden aan uw eigen laadpaal goedkoper dan laden aan een publieke laadpaal. 

Laadpaal Antwerpen

Nieuws over zonnepanelen

Zwarte laadpaal

Zwarte laadpaal Maak kennis met de nieuwe zwarte laadpalen van Solar Power Systems! Bij Solar Power Systems draait alles om vernieuwing en vooruitgang. Daarom introduceren

Lees meer

Waarom kiezen voor Solar Power Systems?

Zonnepanelen Antwerpen

Wij installeren al zonnepanelen sinds 2008!

Ondertussen hebben wij al meer dan 7000 woningen en meer dan 550 bedrijven voorzien van zonnepanelen. Dit komt overeen met een totaal van meer dan 110.000 zonnepanelen!

 
Zonnepanelen Antwerpen

Wij gebruiken enkel Tier 1 merken van zonnepanelen!

Solar Power Systems maakt gebruik van de beste materialen. Wij werken al jarenlang met dezelfde leverancier die zorgt voor kwaliteitsvolle producten.

Zonnepanelen Antwerpen

Wij gaan op zoek naar de installatie die bij u past!

Tijdens een plaatsbezoek kijken we naar uw type dak en uw verbruik om vervolgens een installatie op maat te maken.

Neem het niet van ons aan, maar van onze klanten!

Zonnepanelen Antwerpen

Zij vertrouwen al op Solar Power Systems

Missie

Solar Power Systems is gespecialiseerd in zonnepanelen en groene stroom beheer. Wij staan voor jarenlange expertise op het vlak van installaties voor zonne-energie. Solar Power Systems doet meer dan het plaatsen van zonne-energie-installaties. De medewerkers kijken naar het geheel: ze zoeken samen met de klant de meest voordelig oplossing zowel financieel, esthetisch als technisch. Solar Power Systems garandeert eerlijk en deskundig advies zodat de klant zonder zorgen kan genieten van rendabele hernieuwbare energie.

Zonnepanelen Antwerpen
Video afspelen over Zonnepanelen Antwerpen

Visie

Solar Power Systems wil de referentie in zonne-energie, advies bij de meterkeuze (enkelvoudig, tweevoudig, digitaal, terugdraaiend,…) en batterij zijn in Vlaanderen. Ze blijven zich specialiseren in hernieuwbare groene energie en gebruik van batterij voor efficiënter gebruik van de opgewekte stroom.

Solar Power Systems focust zich naast particulieren en kmo’s steeds meer op overheden en grotere bedrijven.  De juiste oplossing voor de klant is steeds primordiaal.  Ook hier start ons werk van bij het design (aantal panelen en oriëntatie) en eindigt pas na de keuring en monitoring.  Ondertussen helpen we met de detailstudie en nette installatie.

Hebben we uw interesse gewekt voor zonnepanelen, batterijen en/of laadpalen?
Vraag dan hieronder uw gratis offerte aan!

Trotse sponsor van...

Met trots kondigen we onze samenwerking met het Innoptus Solar Team voor 2024 aan als Gouden Partner! Ons logo zal pronken op de vin van hun allernieuwste wagen, de Infinite! Mede dankzij deze innovatie wonnen zij in oktober De World Solar Challenge in Australië.

Als wereldkampioen trekken ze in september richting Zuid-Afrika, daar nemen ze deel aan de extreme Sasol Solar Challenge. Deze duurt acht dagen en overbrugt 4000km, kortom de meest extreme uitdaging ter wereld!

Zonnepanelen Antwerpen

Nieuwsgierig naar kansen om ons team te versterken?

Ontdek onze vacatures en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als een waardevol lid van ons team!