Solar Power Systems

Vroeg of laat koop ook jij zonnepanelen bij ons

Over ons

Solar Power Systems is gespecialiseerd in zonnepanelen, laadpalen en groene stroom beheer. Wij staan voor jarenlange expertise op het vlak van installaties voor zonne-energie. Wij doen meer dan het plaatsen van zonnepanelen en laadpalen. Onze medewerkers kijken naar het geheel: ze zoeken samen met de klant de meest voordelige oplossing zowel financieel, esthetisch als technisch. Solar Power Systems garandeert eerlijk en deskundig advies zodat de klant zonder zorgen kan genieten van rendabele hernieuwbare energie.

Video afspelen

Ontdek onze diensten

Zonnepanelen particulieren

Ontketen de kracht van de zon op uw dak – onze zwarte zonnepanelen maken duurzame energie thuis bereikbaar.
Zonnepanelen
bedrijven

Laat uw bedrijf groeien met groene energie. Ontdek de efficiëntie en kostenbesparingen van onze zakelijke zonnepanelenoplossingen.
Thuisbatterijen


Geniet van onafhankelijkheid met onze thuisbatterijen, waardoor u overdag opgewekte zonne-energie 's nachts kunt gebruiken.
Laadpaal


Laad uw elektrische voertuig moeiteloos op met onze laadpalen – de brug naar de toekomst van duurzame mobiliteit.
Ontwerp zonder titel (11)

Zonnepanelen

Solar Power Systems heeft al jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en laadpalen maar ook in thuisbatterijen bij zowel particulieren als bedrijven. Wij zorgen voor slimme, veilige, goedkope, groene stroom op een esthetisch verantwoorde manier. Wij maken gebruik van tier 1 materialen en zorgen voor een optimale, professionele plaatsing. Ook na de plaatsing kan u bij Solar Power Systems rekenen op een goede service. Ga met ons mee met de Groene Golf!

Laadpalen

Er zijn verschillende redenen waarom u beter investeert in een laadpaal voor uw elektrische wagen. De voornaamste reden is uiteraard dat het veel veiliger is. Door gebruik te maken van een laadpaal, beperkt u het risico op brandgevaar. Bovendien is een eigen laadpaal ook gewoonweg heel praktisch. U kan elke ochtend met een volledig geladen auto vertrekken. Tot slot is laden aan uw eigen laadpaal goedkoper dan laden aan een publieke laadpaal. 

Nieuws over zonnepanelen

Solar Power Systems en Foresco

Solar Power Systems is trots op de rol in duurzame energieoplossingen door zonnepanelen, batterijen en laadpalen bij particulieren en bedrijven. Foresco Group staat bekend om

Lees meer

Nieuw adres, dezelfde passie!

We hebben spannend nieuws om te delen! Dankzij jullie vertrouwen en onze gezamenlijke inspanning om de wereld groener te maken, heeft Solar Power Systems heel

Lees meer

Waarom kiezen voor Solar Power Systems?

Wij installeren al zonnepanelen sinds
2008!

Ondertussen hebben wij al meer dan 7000 woningen en meer dan 550 bedrijven voorzien van zonnepanelen. Dit komt overeen met een totaal van meer dan 110.000 zonnepanelen!

Wij gebruiken enkel
Tier 1 merken van zonnepanelen!

Solar Power Systems maakt
gebruik van de beste materialen.
Wij werken al jarenlang met dezelfde leverancier die zorgt voor kwaliteitsvolle producten.

Wij gaan op zoek naar de installatie die bij u
past!

Tijdens een plaatsbezoek kijken
we naar uw type dak en uw verbruik om vervolgens een installatie op maat te maken.

Neem het niet van ons aan, maar van onze klanten!

Onze referenties

Missie

Solar Power Systems is gespecialiseerd in zonnepanelen en groene stroom beheer. Wij staan voor jarenlange expertise op het vlak van installaties voor zonne-energie. Solar Power Systems doet meer dan het plaatsen van zonne-energie-installaties. De medewerkers kijken naar het geheel: ze zoeken samen met de klant de meest voordelig oplossing zowel financieel, esthetisch als technisch. Solar Power Systems garandeert eerlijk en deskundig advies zodat de klant zonder zorgen kan genieten van rendabele hernieuwbare energie.

Visie

Solar Power Systems wil de referentie in zonne-energie, advies bij de meterkeuze (enkelvoudig, tweevoudig, digitaal, terugdraaiend, … en batterij zijn in Vlaanderen. Ze blijven zich specialiseren in hernieuwbare groene energie en gebruik van batterij voor efficiënter gebruik van de opgewekte stroom.

Solar Power Systems focust zich naast particulieren en kmo’s steeds meer op overheden en grotere bedrijven.  De juiste oplossing voor de klant is steeds primordiaal.  Ook hier start ons werk van bij het design (aantal panelen en oriëntatie) en eindigt pas na de keuring en monitoring.  Ondertussen helpen we met de detailstudie en nette installatie.

Hebben we uw interesse gewekt voor zonnepanelen, batterijen of laadpalen? Vraag dan hieronder uw gratis offerte aan!