De Groene Golf

Ontwerpers

Bij een huis horen uiteraard zonnepanelen en laadpalen. Daar moet rekening mee gehouden worden van bij het ontwerp. De huidige generatie bouwers vindt dat immers normaal! De Groene Golf is voor iedereen! Samen zorgen we goed voor onze Aarde. 

In het kader ‘beelden zeggen meer dan 1000 woorden,’ maakten wij een reeks omtrent groene energie. Deze video licht al een tipje van de sluier op. Gaat u samen met ons mee in dit verhaal? Vergeet dan zeker niet te abonneren en mis zo geen enkele update van De Groene Golf. 

De Groene Golf is er!  We kunnen er niet om heen: zonnepanelen, laadpalen, elektrische wagens en hun batterij voor thuisgebruik vormen een belangrijk deel van de oplossing van onze toekomstige energiepuzzel. We moeten mee met de tijd, mee met De Groene Golf!

Ontwerpers 1

Ook u kan uw steentje bijdragen.  Van waar komt uw stroom?  Wij kunnen u helpen met zonnepanelen en laadpalen. Doe mee aan De Groene Golf!  Contacteer ons via info@sps.be .

Ontwerpers 2

We komen nog met een aantal filmpjes in de komende weken.  Volg ons op Facebook en/of Youtube en blijf zo op de hoogte.

We gaan op zoek naar vernieuwende, groene, betrouwbare energie. Voor iedereen. Wat zou er nu beter zijn dan deze groene stroom zelf te produceren en te stockeren? Om enerzijds onze eigen elektrische wagens op te laden maar ook om diezelfde energie op een later moment er terug uit te halen wanneer we minder of geen zon hebben met dezelfde laadpaal.

We streven naar een wereld waarin zonnepanelen, laadpalen, elektrische wagens en hun batterij de norm worden. Dit toekomstbeeld zou misschien wel sneller realiteit kunnen worden dan je denkt. Elk automerk investeert in de ontwikkeling van elektrische wagens en sommige landen beweren dat ze binnen een aantal jaar enkel en alleen nog maar deze auto’s zullen toelaten.

Elektrische auto’s gaan allemaal kunnen opladen maar ook ontladen dankzij onze laadpalen en zonnepanelen. De stroom die in de batterij van de auto zit gaan we ook gebruiken om het licht te laten branden in huis en elders. We zijn immers allemaal verbonden met mekaar. Via stroomkabels! Voor productie, opslag en distributie!

 

Samen kunnen we zorgen voor vooruitgang, voor een wereld waar iedereen verbonden is. We laten niemand achter, want groene stroom is de toekomst. Wij zijn de E-Generatie en wij gaan het verschil maken.