Voordelen laadpaal thuis of op uw bedrijf

Laadpalen

Ontdek de voordelen van een eigen laadpaal thuis of op uw bedrijf voor uw elektrische auto. Bespaar op kosten, laadt sneller en veiliger, en profiteer zelfs van gratis stroom als u zonnepanelen heeft. Laat Solar Power Systems u helpen bij het kiezen en installeren van de juiste laadpaal.

Heeft u een elektrische auto of bent u van plan er een aan te schaffen? Dan is het interessant om een laadpaal bij u thuis of bedrijf te installeren. Een eigen laadpunt heeft niet alleen praktische voordelen, maar ook economische voordelen.

Opladen via publieke laadpalen is dubbel zo duur. De prijs loopt op tot 69 cent per kWh. Een eigen laadpunt is maar 22 cent per kWh. Een enorm verschil dus.

Beschikt u over zonnepanelen? Dan is de stroom zelfs volledig gratis!

De meeste starten met een gewoon stopcontact om zijn auto op te laden. Er zijn echter verschillende redenen waarom u dat beter niet doet. De voornaamste reden is veiligheid. Een gewoon stopcontact (9.6A) is niet voorzien om de hoeveelheid stroom te laten passeren die nodig is om een auto op te laden (32A). Op termijn gaat het stopcontact doorsmelten. Het is dus een risico om uw auto aan een stopcontact op te laden omdat het stopcontact kan doorbranden.

De laadpaal is gemaakt om aan een groter vermogen te laden.  Daarom gebeurt dit veiliger maar vooral twee tot drie keer sneller.

Het is belangrijk dat het type van de laadpaal wordt afgestemd op de technische specificaties van de auto én de stroomaansluiting in je meterkast. SPS helpt u bij het maken van deze keuze en zorgt voor de levering en de plaatsing van de juiste laadpaal. Neem contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden of vraag hieronder een gratis offerte aan! 

Waarom Kiezen voor laadpalen van Solar Power Systems?

Betrouwbaarheid boven alles

Leer waarom betrouwbaarheid de kern vormt van onze laadinfrastructuur. Solar Power Systems staat garant voor laadpalen die gebouwd zijn met hoogwaardige materialen en state-of-the-art technologie en de aansluiting gebeurd op een correcte manier, zodat u altijd op ons kunt vertrouwen.

Gebruiksvriendelijkheid op zijn best

Ontdek hoe onze laadpalen zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. Met eenvoudige interfaces en intuïtieve bediening maakt Solar Power Systems opladen moeiteloos en naadloos geïntegreerd in uw dagelijkse routine.

Transformeer Uw Bedrijf met laadpalen van Solar Power Systems

Kostenbesparing in stijl

Lees hoe onze laadpalen niet alleen individuele gebruikers ten goede komen, maar ook een slimme keuze zijn voor bedrijven. Ontdek hoe u kunt besparen op laadkosten en tegelijkertijd bijdraagt aan een groener bedrijfsimago.

Overtref de concurrentie

Verken hoe het integreren van Solar Power Systems laadpalen in uw bedrijfsstrategie u onderscheidt van de concurrentie. Toon uw betrokkenheid bij milieubewustzijn en trek klanten aan die dezelfde waarden delen.

Laadpalen

Vraag gerust uw gratis offerte aan!

Bericht delen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je hier in!

Dit zal sluiten in 0 seconden

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞