Laadpaal installeren bedrijf

Een laadpaal installeren op uw bedrijf is een enorm slimme zet. Ten eerste biedt u meteen een extra service aan, zowel aan uw werknemers als aan uw klanten. Zij kunnen dan hun elektrische wagen opladen tijdens het kantoorbezoek. Ten tweede laat u zo ook zien dat u een vooruitstrevend bedrijf bent, met het oog gericht op de toekomst. En tot slot, zorgt het ook voor een extra inkomstenstroom. 

Laadpaal installeren op uw bedrijf: de voordelen

Extra service

Door laadpalen beschikbaar te stellen op uw bedrijf, biedt u uw bezoekers een extra vorm van service aan. Laden aan een conventioneel stopcontact brengt een heel hoog risico voor brandgevaar met zich mee. Door laadpalen te installeren op uw bedrijf kunnen zowel uw werknemers als uw klanten hun auto veilig en zorgeloos opladen. Wees uw concurrenten een stapje voor! 

Gericht op de toekomst

Vanaf 2026 zullen enkel nog elektrische bedrijfswagens fiscaal aftrekbaar zijn, dat werd al in mei 2021 beslist. Daarnaast zullen er volgens het klimaatakkoord vanaf 2029 enkel nog elektrische wagens gekocht kunnen worden. Wie dus vandaag al een laadpaal installeert, is voorbereid op de toekomst.

Bovendien laat u zo ook aan uw klanten zien dat ook uw bedrijf mee gaat met de Groene Golf. Heeft u al zonnepanelen? Dan doet u er enorm voordeel aan om laadpalen te installeren. Laad de wagens op tijdens piekmoment waardoor er meer energie van de zonnepanelen verbruikt wordt en minder energie op het net wordt geïnjecteerd. Verhoog uw rendement en rijd zo goed als gratis! Ook bij Solar Power Systems rijdt iedereen elektrisch en zijn we volledig voorzien van laadpalen. Ga mee met de Groene Golf en wees vandaag al voorzien op wat de toekomst ons zal brengen.

Fiscaal voordeel

Lees er alles over via: Vlaanderen.be/fiscaal-voordeel.

Contact

Heeft u nog meer advies nodig in verband met laadpalen of zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Solar Power Systems is actief in Provincie Antwerpen en o.a. in volgende gemeentes: Antwerpen, Mechelen, Kontich, Turnhout, Deurne, Schoten, Brecht, Kapellen, Ekeren, Stabroek, Wuustwezel, Kalmthout, Rijkevorsel, Zoersel, Wijnegem, Grobbendonk, Stabroek, Lier, Nijlen, Schilde.