Laadpaal kopen

Rijdt u met een elektrische wagen? Dan raden wij u sterk aan om een laadpaal te kopen. In tegenstelling tot laden aan een gewoon stopcontact, is een laadpaal heel betrouwbaar aangezien u zich geen zorgen moet maken om brandgevaar. Daarnaast bespaart u heel wat geld want laden aan een publiek laadpunt is ongeveer dubbel zo duur. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken wanneer u ’s ochtends vertrekt want dankzij de slimme laadoplossingen, steekt u ’s avonds uw auto in en rijdt u de volgende ochtend met een volledig opgeladen batterij weg. 

Laadpalen

Waarom een laadpaal kopen?

Elektrische wagens verschijnen meer en meer in het straatbeeld. België streeft er zelfs naar om vanaf 2029 enkel nog de verkoop van volledig elektrische wagens toe te staan. Wie dus vanaf 2029 een nieuwe wagen wil aanschaffen, zal enkel nog maar kunnen kiezen uit de elektrische auto’s. Dat wil zeggen dat ook de publieke laadpalen vaker bezet zullen zijn. Bespaar uzelf een hoop stress en laad uw auto moeiteloos op aan uw eigen laadpaal. 

Een eigen laadpaal biedt u zo veel meer comfort. Het is snel, efficiënt en vooral ook veilig.

 

Laadpalen van Solar Power Systems

Een laadpaal kopen voor bij u thuis of op de zaak? Solar Power Systems helpt u van begin tot einde. Vanaf de eerste afspraak zijn wij volledig transparant en helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. We bekijken welke laadpaal het best geschikt is voor uw situatie en komen die vervolgens zorgvuldig en professioneel plaatsen. Solar Power Systems staat voor openheid, efficiëntie en verantwoordelijkheid. Wij zorgen voor een levering en installatie binnen de 30 dagen na het tekenen van de offerte! 

De nood is er, voor slimme, veilige, goedkope, groene stroom. Altijd en overal. En daar zorgen wij voor!

Heeft u al zonnepanelen van Solar Power Systems? Dan rijdt u zelfs bijna gratis! Laad uw wagen op met de stroom van uw zonnepanelen en verhoog uw rendement. 

Contact

Heeft u nog vragen of heeft u interesse in het kopen van een laadpaal? Contacteer ons via onderstaande knop en wij helpen u graag verder! 

Solar Power Systems is actief in Provincie Antwerpen en o.a. in volgende gemeentes: Antwerpen, Mechelen, Kontich, Turnhout, Deurne, Schoten, Brecht, Kapellen, Ekeren, Stabroek, Wuustwezel, Kalmthout, Rijkevorsel, Zoersel, Wijnegem, Grobbendonk, Stabroek, Lier, Nijlen, Schilde.