Laadpaal thuis installeren

De aankoop van een elektrische wagen brengt heel wat vragen met zich mee. Wanneer kan ik mijn auto opladen? Hoe kan ik mijn auto opladen? Maar vooral ook, waar kan ik mijn auto opladen? Er zijn drie manieren waarop de elektrische wagen opgeladen kan worden. Ten eerste kan u gebruik maken van een gewoon stopcontact. Daarnaast zijn er ook vele openbare oplaadpunten die u kan gebruiken. Tot slot heb je ook de mogelijkheid om een laadpaal thuis te installeren. Die laatste optie brengt dan ook de meeste voordelen met zich mee. 

Waarom een laadpaal thuis installeren?

Veiliger

In eerste instantie vraagt u zich misschien af waarom u moet investeren in een laadpaal, terwijl u ook gewoon gebruik kan maken van een basic stopcontact. Dat vertellen wij u graag. Door gebruik te maken van een laadpaal, beperkt u het risico op brandgevaar. Conventionele stopcontacten dragen een heel hoog risico van oververhitting met zich mee. Bescherm uw wagen en uw huis en kies voor een 100% veilige laadpaal van Solar Power Systems. 

Praktischer

Een eigen laadpaal is ook gewoonweg heel praktisch. U hoeft zich nooit zorgen te maken of u nog op uw bestemming zal raken. Laad ’s avonds zorgeloos uw auto op en vertrek de volgende ochtend met een gerust hart. Bovendien is een laadpaal ook tot vier keer sneller dan laden via een conventioneel stopcontact waardoor u ook overdag makkelijk even kan bijladen. Via de bijhorende app krijg je ook inzicht in al uw laadsessies en kan u ten allen tijden de status van uw lader controleren. 

Goedkoper

Tot slot is een laadpaal thuis installeren op termijn ook veel goedkoper dan altijd laden aan een publieke laadpaal. Bij publieke laadpalen betaalt u gemiddeld het dubbele aan elektriciteit. Heeft u al zonnepanelen van Solar Power Systems op uw dak liggen? Dan is het installeren van een laadpaal thuis helemaal voordelig. U kan de energie van uw zonnepanelen gebruiken om uw elektrische wagen op te laden, waardoor u vrijwel gratis rijdt.

Ga samen met Solar Power Systems mee met de Groene Golf en installeer een laadpaal bij u thuis. De nood is er, voor slimme, veilige, goedkope, groene stroom. Altijd en overal. En daar zorgen wij voor! 

Heeft u een eigen bedrijf? Lees dan hier waarom ook voor uw bedrijf, laadpalen voordelig kunnen zijn!

Contact

Solar Power Systems zorgt voor de meest zorgvuldige en professionele plaatsing van uw laadpalen en zonnepanelen. Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met de keuze van uw laadpaal. 

Solar Power Systems is actief in Provincie Antwerpen en o.a. in volgende gemeentes: Antwerpen, Mechelen, Kontich, Turnhout, Deurne, Schoten, Brecht, Kapellen, Ekeren, Stabroek, Wuustwezel, Kalmthout, Rijkevorsel, Zoersel, Wijnegem, Grobbendonk, Stabroek, Lier, Nijlen, Schilde.