Laadpalen worden verplicht

  

Vanaf 11 maart 2021 geldt dat er op de parkings van nieuwe of gerenoveerde gebouwen, leidingen en/of laadpunten verplicht geïnstalleerd moeten worden. Dit met als reden de overstap naar zero-emissiewagens te vergemakkelijken. Vanaf 2025 moeten ook parkings van bestaande niet-residentiële gebouwen voorzien worden van laadpunten.

Voortaan zijn laadpunten verplicht op de parkings van zowel nieuwe als gerenoveerde gebouwen. Ook wij bij Solar Power Systems streven naar een duurzamere toekomst en bieden daarom de Wallbox laadpalen aan.

De Wallbox Pulsar Plus is een compacte, moderne laadpaal die past bij ieder exterieur. Bovendien is hij zeer gebruiksvriendelijk.  Ze kunnen aan een muur of op een paal gemonteerd worden.

Solar Power Systems is de partner van AG Vespa, Infrabel, Building & Partners, BMW Jorssen, Amelinckx, Donckers, Bruco Containers, Houthandel Martens om er maar een paar te noemen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie op het nummer 03/640 39 50 of maak een afspraak via onze website: Maak rechtstreeks afspraak

Samen naar een duurzamer leven!

 

Bericht delen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email