Solar Power Systems en Mokafina

Project van de week: Mokafina

Mokafina, een koffiebrandbedrijf gelegen in Wijnegem, heeft een duurzame mijlpaal bereikt door een waardevolle samenwerking aan te gaan met Solar Power Systems, een succesvol bedrijf op het gebied van zonne-energie. Als resultaat van deze samenwerking zijn er maar liefst 120 hoogwaardige zonnepanelen van 395Wp geïnstalleerd op het dak van de Mokafina-faciliteit.

Met een zorgvuldig geplande Oost-West configuratie, die gericht is op een optimaal verbruik van de opgewekte stroom, maakt Mokafina gebruik van de nieuwste technologieën om duurzame energie te produceren.  De panelen zijn bevestigd op het dak via Alkor Solar Profielen.

Zonnepanelen-Mokafina
Dak-Mokafina

De zonnepanelen zetten de zonnestralen efficiënt om in elektriciteit, waardoor het bedrijf minder afhankelijk is van niet-hernieuwbare energiebronnen en zijn ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint.

De installatie van deze hoogwaardige zonnepanelen stelt Mokafina in staat om zelfvoorzienend te zijn in haar energiebehoefte en maakt het bedrijf minder afhankelijk van het traditionele elektriciteitsnet. Hierdoor kan Mokafina haar energiekosten aanzienlijk verlagen en tegelijkertijd haar inzet voor duurzaamheid versterken. Zonnepanelen hebben dus niet enkel een ecologisch voordeel, maar ook een financieel voordeel!

De samenwerking tussen Mokafina en Solar Power Systems is een krachtig voorbeeld van hoe bedrijven uit verschillende sectoren kunnen samenwerken om duurzame oplossingen te implementeren. De combinatie van Mokafina’s streven naar milieuvriendelijke bedrijfspraktijken en Solar Power Systems’ expertise in zonne-energie heeft geresulteerd in een succesvolle implementatie van zonnepanelen die de weg vrijmaakt voor een groenere toekomst.

Met deze indrukwekkende stap op weg naar duurzaamheid blijft Mokafina haar positieve impact op het milieu vergroten en fungeert het als een inspiratiebron voor andere bedrijven die zich willen inzetten voor een groenere en duurzamere wereld.

Solar Power Systems heeft al jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen bij zowel particulieren als bij bedrijven groot of klein. Wij gaan altijd op zoek naar de installatie die bij u past, afhankelijk van uw type dak, uw budget en uw verbruik. Ga samen met ons mee met de Groene Golf! Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan.

Bericht delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email