Solar Power Systems en Foresco

Solar Power Systems is trots op de rol in duurzame energieoplossingen door zonnepanelen, batterijen en laadpalen bij particulieren en bedrijven.

Foresco Group staat bekend om hun expertise in het ontwerpen en produceren van pallets, industri√ęle verpakkingen en innovatieve kartonoplossingen.

We delen met opwinding ons meest recente project van de week: de installatie van 426 zonnepanelen van 440Wp bij Foresco in Wilrijk. De panelen werden in Oost Westopstelling geplaatst om het eigen verbruik van de opgewekte stroom zo hoog mogelijk te maken en dus het rendement optimaal.

Deze installatie bij Foresco zal niet alleen bijdragen aan de vermindering van hun ecologische voetafdruk, maar ook aanzienlijke besparingen opleveren op hun energiekosten.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verlagen van uw energiekosten en het vergroenen van uw bedrijfsactiviteiten. Laten we samen werken aan een duurzamere toekomst en ga mee op de Groene Golf! ūüĆě

Website Foresco group: https://foresco.eu/

Solar Power Systems

Solar Power Systems is gespecialiseerd in zonnepanelen, laadpalen en groene stroom beheer. Wij staan voor jarenlange expertise op het vlak van installaties voor zonne-energie. Wij doen meer dan het plaatsen van zonnepanelen en laadpalen. Onze medewerkers kijken naar het geheel: ze zoeken samen met de klant de meest voordelige oplossing zowel financieel, esthetisch als technisch. Solar Power Systems garandeert eerlijk en deskundig advies zodat de klant zonder zorgen kan genieten van rendabele hernieuwbare energie.

Wij installeren al zonnepanelen sinds 2008!

Ondertussen hebben wij al meer dan 7000 woningen en meer dan 550 bedrijven voorzien van zonnepanelen. Dit komt overeen met een totaal van meer dan 110.000 zonnepanelen!

Bericht delen