Subsidies laadpalen

Het installeren van een laadpaal bij u thuis is niet alleen veiliger, goedkoper en praktischer. Sinds september 2021 krijgt u als particulier ook subsidies voor laadpalen. Dit omdat de regering de overstap naar groenere, elektrische wagens wil stimuleren. Maar wat betekent deze belastingvermindering precies voor u? 

Subsidies laadpalen

Lees er alles over via: Vlaanderen.be/fiscaal-voordeel.

Voorwaarden voor de subsidies

Uiteraard hangen hier ook wel enkele voorwaarden aan vast. Een eerste voorwaarde is dat de laadpaal enkel gebruik mag maken van groene stroom. Heeft u al zonnepanelen van Solar Power Systems? Dan zit u goed! Heeft u nog geen zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag uw gratis offerte. Bovendien rijdt u ook vrijwel gratis wanneer u uw elektrische auto oplaadt met de stroom van uw zonnepanelen.

Daarnaast is het een vereiste dat u een intelligente laadpaal installeert. Dat wil zeggen dat de laadpaal zelf kan inschatten wanneer het laden het best gebeurt. Bijvoorbeeld op momenten dat de energie het goedkoopst is. Bij Solar Power Systems worden enkel slimme laadpalen verkocht.

Tot slot is het ook belangrijk om te weten dat het bedrag waarvoor een belastingvermindering kan worden verleend en waarop ze wordt berekend, beperkt is tot 1.500 euro per laadpaal en per belastingplichtige.

Ook bedrijven krijgen een voordeel voor het installeren van laadpalen. Welke voordelen dat precies zijn en welke voorwaarden daar aan vasthangen kan u hier terugvinden. 

Waarom Solar Power Systems

Wij voorzien de provincie Antwerpen van technisch sterke en esthetisch mooie Europese laadpalen. Wij geloven dat laadpalen onze kijk op productie door zonnepanelen en verbruik ervan, volledig gaan veranderen. Zonnepanelen samen met een laadpaal en elektrische wagen zijn de optimale combinatie. Solar Power Systems heeft al jarenlange expertise op vlak van groene energie want wij nemen iedereen mee met de Groene Golf. 

Contact

Heeft u nog vragen omtrent laadpalen, zonnepanelen, batterijen,…? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Of vraag uw vrijblijvende offerte hier aan.

Telefoon:  03/640 39 50

Mail: info@sps.be of ga meteen naar ons contactformulier.

 

Solar Power Systems is actief in Provincie Antwerpen en o.a. in volgende gemeentes: Antwerpen, Mechelen, Kontich, Turnhout, Deurne, Schoten, Brecht, Kapellen, Ekeren, Stabroek, Wuustwezel, Kalmthout, Rijkevorsel, Zoersel, Wijnegem, Grobbendonk, Stabroek, Lier, Nijlen, Schilde.