Solar Power Systems en UPC Duffel

Wij zijn verheugd om een belangrijke samenwerking aan te kondigen tussen het Universitair Psychiatrisch Centrum Duffel (UPC Duffel) en Solar Power Systems. Deze bijzondere samenwerking combineert de kracht van de medische zorg met duurzame energieoplossingen en markeert een stap voorwaarts in onze inzet voor een gezonde, duurzame toekomst.

UPC Duffel heeft altijd gestreefd naar het bieden van de best mogelijke zorg aan patiënten met geestelijke gezondheidsuitdagingen. Door het installeren van zonnepanelen van Solar Power Systems, worden de kosten van de energieafrekening naar beneden gehaald waardoor er nog meer budget naar de zorg van patiënten gaat! 

Solar Power Systems is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie, dat zich inzet voor duurzaamheid en het bevorderen van hernieuwbare energiebronnen. Onze geavanceerde technologieën in zonne-energie hebben al talloze positieve veranderingen in de wereld teweeggebracht. Zo hebben we al heel wat particulieren en bedrijven meegekregen met de Groene Golf!

Door onze krachten te bundelen, streven we naar een duurzame en ecologisch verantwoorde aanpak in medische faciliteiten. Solar Power Systems zal UPC Duffel helpen bij het implementeren van zonne-energiesystemen op de campus, waardoor ze hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen en tegelijkertijd kosten kunnen besparen op de energiebehoeften. Verspreid over hellende en platte daken van verschillende gebouwen werden er in totaal 654 zwarte panelen van 430Wp geplaatst met 5 GoodWe 50K omvormers.

 

Deze samenwerking dient als een inspirerend voorbeeld voor andere medische instellingen en organisaties om duurzaamheid te omarmen. We geloven dat door gezamenlijk te werken aan een duurzame toekomst, we een positieve impact kunnen hebben op onze gemeenschap en de wereld om ons heen. 

 

Wij nemen iedereen mee met de Groene Golf, van kleine particulieren projecten tot grote bedrijfsprojecten. Gaat u ook mee met de Groene Golf? 

Klaar om samen met ons een duurzame toekomst te bouwen?

Vraag gerust uw gratis offerte aan!

Bericht delen

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞