Ontvang belastingvoordeel voor laadpalen!

Ontvang belastingvoordeel laadpalen

Belastingvoordeel laadpalen

Ben je klaar om de sprong te wagen naar een groenere, schonere en toekomstbestendige manier van rijden? Maak van 2024 jouw jaar van de elektrische revolutie!

De wet biedt nu belastingvermindering voor de aankoop en installatie van laadpalen tot en met 31 augustus 2024. Het gaat over uitgaven voor de aankoop in nieuwe staat van een vast laadstation, de plaatsing ervan en de keuring van de installatie.

Wie komt in aanmerking?

Zowel particulieren als zelfstandigen kunnen van deze maatregel genieten.

 

Het laadstation moet:

  • vast zijn: het laadstation moet permanent in de grond of aan de muur bevestigd zijn, geplaatst zijn in of in de onmiddellijke nabijheid van de woning waar u op 1 januari van het aanslagjaar uw (fiscale) woonplaats had,
  • intelligent zijn: de laadtijd en het laadvermogen moeten door een energiebeheerssysteem gestuurd kunnen worden,
  • enkel groene stroom gebruiken,
  • goedgekeurd zijn door een erkend keuringsorganisme.

 

Belastingvermindering:

Je kunt een belastingvermindering van 15% krijgen voor investeringen in een laadstation tussen 1 januari 2024 en 31 augustus 2024. Het bedrag waarvoor een belastingvermindering kan worden verleend is maximum € 1.750 per laadstation en per belastingplichtige.

Zorg ervoor dat je niet alleen je elektrische auto opgeladen hebt, maar ook je infrastructuur klaar is voor jouw groene rij-avonturen!

 

Ben je klaar om de stap naar een duurzamere toekomst te zetten? Wij zijn er om je te helpen! Vraag nu je gratis offerte aan via onderstaande knop en laten we samen besparen op jouw kosten!

Meer info?

https://www.vlaanderen.be/belastingvermindering-voor-een-thuislaadstation-voor-elektrische-wagens

Ontdek hieronder meer over onze laadoplossingen!

Solar Power Systems heeft al jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen bij zowel particulieren als bij bedrijven groot of klein. Wij gaan altijd op zoek naar de installatie die bij u past. Ga samen met ons mee met de Groene Golf!

Solar Power Systems is actief in de Provincie Antwerpen en onder andere in volgende gemeentes: Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs-Sint-Amands, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht. Ook daarbuiten zijn wij actief in de andere provincies van België, waaronder Provincie Limburg (Hasselt), Provincie Oost-Vlaanderen (Gent), Provincie Vlaams-Brabant (Leuven), en Provincie West-Vlaanderen (Brugge).

Bericht delen

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞