Solar Power Systems en AG Vespa

AG Vespa zonnepanelen

Over AG Vespa

AG Vespa is dé drijvende kracht achter de stedelijke ontwikkeling en vernieuwing in Antwerpen. Als een dynamische en toonaangevende publieke vastgoedonderneming spelen zij een cruciale rol in het vormgeven van het stadslandschap en het bevorderen van duurzame groei in deze bruisende stad. Hun missie gaat verder dan alleen het ontwikkelen van vastgoed. Zij transformeren Antwerpen tot een stad die klaar is voor de toekomst.

Bij deze toekomst hoort uiteraard ook duurzame energie en daarvoor kan AG Vespa op de steun van Solar Power Systems rekenen. Solar Power Systems staat bekend om zijn jarenlange ervaring in zonnepanelen, batterijen en laadpalen. De ideale partner dus om ook de stad Antwerpen van groene energie te voorzien. Dankzij een raamovereenkomst voor de komende vier jaar zullen de twee bedrijven er voor zorgen dat Antwerpen een duurzamere stad wordt. 

In het verleden heeft Solar Power Systems al de projecten met zonnepanelen voor AG Vespa tot een goed einde gebracht. De komende vier jaar zullen ook politiekantoren, brandweerkazernes, bibliotheken, kinderdagverblijven, als ook +10KVA installaties zoals Trix… in Antwerpen voorzien worden van zonnepanelen. Deze stap is in lijn met de ambitie van AG Vespa om een model van duurzaamheid en verantwoordelijkheid te zijn voor andere publieke en private organisaties in de regio.  

Energiedelen

Een van de meest opmerkelijke aspecten van de samenwerking tussen AG Vespa en Solar Power Systems is hun inzet voor energiedelen. Energiedelen is een innovatieve praktijk waarbij de opgewekte groene energie wordt gedeeld tussen verschillende partijen binnen een gemeenschap. Dit betekent dat de zonne-energie die wordt geproduceerd door de zonnepanelen op AG Vespa-gebouwen niet alleen wordt gebruikt voor dat specifieke gebouw, maar ook voor gebouwen van AG Vespa die niet voorzien kunnen worden van zonnepanelen doordat bijvoorbeeld het dak niet geschikt is. 

De samenwerking tussen AG Vespa en Solar Power Systems illustreert hoe publieke en private sectoren kunnen samenwerken om duurzame stadsontwikkeling te bevorderen en tegelijkertijd de voordelen van hernieuwbare energie te delen met de bredere gemeenschap. Dit partnerschap is niet alleen een voorbeeld voor Antwerpen, maar ook voor andere steden wereldwijd die streven naar een groenere toekomst. Het laat zien dat de kracht van de zon kan worden benut om niet alleen gebouwen te verlichten, maar ook gemeenschappen te versterken.

 

Ga jij ook mee met de Groene Golf? 

Solar Power Systems heeft al jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen bij zowel particulieren als bij bedrijven groot of klein. Wij gaan altijd op zoek naar de installatie die bij u past. Ga samen met ons mee met de Groene Golf!

Solar Power Systems is actief in de Provincie Antwerpen en onder andere in volgende gemeentes: Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs-Sint-Amands, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht. Ook daarbuiten zijn wij actief in de andere provincies van België, waaronder Provincie Limburg (Hasselt), Provincie Oost-Vlaanderen (Gent), Provincie Vlaams-Brabant (Leuven), en Provincie West-Vlaanderen (Brugge).

Bericht delen

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞