Solar Power Systems en DP Plus

Het Drankenpaleis Lier, ook wel bekend als DP Plus, is de drankenwinkel in Lier die bekend staat om zijn brede assortiment aan dranken, variërend van bieren en wijnen tot sterke dranken en frisdranken. Als een gevestigde naam in de sector is DP Plus altijd op zoek naar manieren om milieuvriendelijker te opereren en tegelijkertijd kosten te besparen. Een uitstekende mogelijkheid voor duurzaamheid en kostenbesparing ligt voor de deur dankzij de installatie van zonnepanelen van Solar Power Systems. 

Het gebruik van zonnepanelen biedt DP Plus tal van voordelen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de bedrijfsvoering. De beslissing van DP Plus om een tweede installatie zonnepanelen van Solar Power Systems bij te installeren is niet alleen een investering in duurzame energie, maar ook een krachtige zet voor het merkimago.

Door het gebruik van zonne-energie onderstreept DP Plus zijn toewijding aan milieubewust ondernemen en duurzaamheid. Dit draagt bij aan het positieve imago van het merk als een bedrijf dat niet alleen hoogwaardige dranken aanbiedt, maar ook actief bijdraagt aan een schonere planeet. 

 

Klanten waarderen steeds meer bedrijven die hun verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en streven naar een groenere toekomst. Door zonnepanelen te integreren in hun bedrijfsvoering, laat DP Plus zien dat ze niet alleen streven naar kostenbesparend werken om de prijs naar klanten scherp te houden, maar ook naar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit kan klanten aanmoedigen om DP Plus te steunen en zelfs nieuwe klanten aantrekken die bewustere keuzes willen maken bij hun aankopen.

Anderzijds geniet DP Plus van heel wat financiële voordelen. Door gebruik te maken van zonne-energie heeft DP Plus de elektriciteitskosten aanzienlijk kunnen verlagen. Het opwekken van hun eigen elektriciteit betekent minder afhankelijkheid van traditionele energieleveranciers en resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. 

In 2023 nam Solar Power Systems al 42 bedrijven mee met de Groene Golf! Wilt u ook graag met uw bedrijf vooruit? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! 

Solar Power Systems heeft al jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen bij zowel particulieren als bij bedrijven groot of klein. Wij gaan altijd op zoek naar de installatie die bij u past. Ga samen met ons mee met de Groene Golf!

Solar Power Systems is actief in de Provincie Antwerpen en onder andere in volgende gemeentes: Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs-Sint-Amands, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht. Ook daarbuiten zijn wij actief in de andere provincies van België, waaronder Provincie Limburg (Hasselt), Provincie Oost-Vlaanderen (Gent), Provincie Vlaams-Brabant (Leuven), en Provincie West-Vlaanderen (Brugge).

Bericht delen

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞