Stad Antwerpen kiest opnieuw voor Solar Power Systems

In een tijd waarin duurzaamheid steeds prominenter op de agenda staat, is het bemoedigend om te zien hoe steden zich inzetten voor groenere initiatieven. Stad Antwerpen, een van de toonaangevende steden op het gebied van duurzaamheid, heeft opnieuw gekozen voor een partnerschap met Solar Power Systems. Het komt in de vorm van een raamovereenkomst, die de weg vrijmaakt voor nog meer zonne-energieprojecten in de stad.

Stad Antwerpen zonnepanelen

Stad Antwerpen: het belang van de samenwerking

De hernieuwde samenwerking tussen Solar Power Systems en de stad Antwerpen onderstreept het belang van duurzame energie en de groeiende rol van zonne-energie in het verminderen van de ecologische voetafdruk van steden. Door middel van deze raamovereenkomst zal Solar Power Systems een reeks projecten uitvoeren om zonne-energie te integreren in verschillende stedelijke infrastructuur.

Projecten

Onder de raamovereenkomst vallen diverse projecten die bijdragen aan het vergroenen van de stad. Denk hierbij aan het installeren van zonnepanelen op openbare gebouwen zoals scholen, bibliotheken, politiekantoren, OCMW’s, etc. Deze projecten zullen niet alleen helpen om de CO2-uitstoot te verminderen, maar ook om de stad Antwerpen op weg te helpen naar haar duurzaamheidsdoelstellingen.

Voordelen voor de stad Antwerpen

De raamovereenkomst tussen Solar Power Systems en de stad Antwerpen markeert een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst voor de stad. Sinds 2021 heeft Solar Power Systems zich ingezet om zonne-energieprojecten te realiseren voor de stad Antwerpen, en deze hernieuwde samenwerking versterkt deze inzet. Door samen te werken aan grootschalige zonne-energieprojecten, tonen beide partijen hun toewijding aan het verminderen van de impact op het milieu en het creëren van een veerkrachtigere en groenere samenleving.

Solar Power Systems heeft al jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen bij zowel particulieren als bij bedrijven groot of klein. Wij gaan altijd op zoek naar de installatie die bij u past. Ga samen met ons mee met de Groene Golf! Vraag hieronder uw vrijblijvende gratis offerte aan.

Bericht delen

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞