Zonnepanelen kopen

Overweegt u zonnepanelen te kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Solar Power Systems in Stabroek is gespecialiseerd in zonnepanelen, zowel in de verkoop, plaatsing als het onderhoud ervan voor zowel particulieren als bedrijven. Ons bedrijf staat bekend om zijn jarenlange expertise op het gebied van zonne-energie-installaties.

Bij Solar Power Systems gaan we verder dan alleen het plaatsen van zonnepaneelinstallaties. Onze medewerkers kijken naar het geheel: samen met u zoeken ze naar de meest voordelige oplossing op financieel, esthetisch en technisch vlak. Solar Power Systems staat garant voor eerlijk en deskundig advies, zodat u zorgeloos kunt genieten van rendabele hernieuwbare energie.

Zonnepanelen kopen voor de beste prijs

Wilt u met zonnepanelen zelf schone energie opwekken en tegelijkertijd geld besparen op uw energierekening? Dan rijst de vraag: gaat u de zonnepanelen zelf monteren of laat u dit doen? Alleen zeer handige klussers met kennis van dakwerken en elektriciteit raden wij aan om dit te overwegen.

Kies voor een erkend installateur De keuze voor een erkende installateur brengt meer voordelen met zich mee. Stel uzelf de volgende vragen om te bepalen hoe professioneel de geplande installatie wordt aangepakt:

  1. Veiligheidseisen tijdens de installatie: Wordt voldaan aan de wettelijke eisen met betrekking tot de bescherming van de installateur? Is er bijvoorbeeld een veiligheidsconstructie aanwezig bij het werken op een schuin dak? En wordt de elektriciteit vooraf goed afgesloten?

  2. Complexiteit van de installatie: Welk type zonnepaneel wordt geïnstalleerd en wat betekent dit voor de montage-instructies, waarbij fabrieksgarantie wordt gewaarborgd? Hoe sluit u het zonnepaneel correct aan op een omvormer en het elektriciteitsnetwerk? Is de dikte van gebruikte kabels correct?

  3. Obstructieverliezen: Een zonnepaneel levert maximaal rendement als de hellingsgraad en oriëntatierichting optimaal zijn. Wordt er ook rekening gehouden met het vermijden van beschaduwing als gevolg van obstakels die de zon kunnen tegenhouden?

Twijfelt u nog? Wij adviseren en helpen u graag. U kunt erop vertrouwen dat alles in één keer uitstekend geregeld is.

Contacteer ons voor een offerte voor zonnepanelen

Zonnepanelen kopen? Neem voor meer info of een prijsofferte contact op via tel: 03 640 39 50, mail: info@sps.be of ga naar ons contactformulier.

Solar Power Systems is actief in de Provincie Antwerpen en onder andere in volgende gemeentes: Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs-Sint-Amands, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht. Ook daarbuiten zijn wij actief in de andere provincies van België, waaronder Provincie Limburg (Hasselt), Provincie Oost-Vlaanderen (Gent), Provincie Vlaams-Brabant (Leuven), en Provincie West-Vlaanderen (Brugge).