Solar Power Systems: the bigger picture

De Groene Golf is voor iedereen! Van een particulier met een “huis” verbruik van enkele kilowatt tot een bedrijf met een verbruik in Megawatt, Solar Power Systems neemt jullie allemaal mee. Want hoe mooi zou het zijn als iedereen meedoet en dat niet enkel u en ik investeren in zonnepanelen, maar dat we ook zorgcentra, recyclagebedrijven, verpakkingsbedrijven, taxibedrijven, ons openbaar vervoer,… zouden meekrijgen met de Groene Golf? Solar Power Systems maakt dit waar! 

 • Zo investeert Antwerp Tax bijvoorbeeld in zonnepanelen van Solar Power Systems, waardoor hun taxi’s nu 200 000 km per jaar op groene stroom kunnen rijden. Reken maar eens uit hoeveel minder CO² uitstoot er zou zijn als elk taxibedrijf dit deed!
 • Maar daar stopt het niet, want ook Infrabel investeerde eerder al in zonnepanelen van Solar Power Systems waardoor nu ook ons treinverkeer veel groener is.
 • En Bruco Containers, een recyclagebedrijf van bouwafval, vergroende vorig jaar opnieuw haar activiteiten door ook voor hun vestiging in Sambreville voor zonnepanelen te kiezen. 
 • En zo volgden er nog vele andere bedrijven, zoals Foresco waardoor de productie van hun verpakking nu nog groener is. 
 • Of UPC Duffel, psychiatrisch centrum dat nu hun volledige gebouw voorziet van groene stroom. 
 • Hetzelfde geldt voor Mokafina, die sinds dit jaar ook zijn overgeschakeld op zonne-energie. 
 • Ook AG Vespa, die instaat voor de stadsprojecten en vastgoed in Antwerpen, voorzien al hun projecten van
  zonnepanelen zoals politiekantoren, brandweerkazernes, scholen, het Ecohuis,… 
 • Bovendien voorziet Houthandel Martens zijn elektrische vloot nu ook van groene energie door laadpalen en zonnepanelen van Solar Power Systems.

Bovenstaande bedrijven dragen allemaal hun steentje bij om van onze wereld een betere plek te maken.  Maar we zijn er nog lang niet! Ook uw hulp hebben we nodig om de strijd tegen het klimaat aan te gaan. Als u nog overtuigd diende te worden:

 

 1.  Besparingen op energiekosten: Met zonnepanelen kunt u uw eigen energie opwekken en zo minder afhankelijk zijn van energiebedrijven. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening. 
 2. Ook bent u minder afhankelijk van de energievoorziening. Dit kan vooral handig zijn in gebieden waar de stroom uitvalt of waar er stroomstoringen zijn. 
 3. Gratis rijden: wanneer u uw auto oplaadt met groene stroom rijdt u zo goed als gratis! 
 4. De autobatterij als extralegaal voordeel: binnen enkele jaren is het niet ondenkbeeldig dat bedrijven stroom gaan “geven” als extralegaal voordeel net zoals maaktijdcheques.
 5. Heeft u al zonnepanelen: voor elke klant die u aanbrengt krijgt u van ons een restaurant bon van het prestigieus Restaurant Mon in Antwerpen en Wilrijk.

Dankzij de jarenlange ervaring van Solar Power Systems is het installeren van zonnepanelen een goed beheerd proces geworden. Voor iedereen en overal.  Ook voor uw familie en vrienden. 

Solar Power Systems neemt iedereen mee met de Groene Golf! Want de nood is er, voor slimme, veilige, goedkope, groene stroom.  

Solar Power Systems: the bigger picture

Bericht delen

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞

Let op

Van maandag 25/12 tot vrijdag 5/01 zijn wij gesloten.

Maar geen zorgen, je kunt alvast een afspraak inplannen via onze website of een gratis offerte aanvragen. Wij staan klaar om je in het nieuwe jaar te verwelkomen! 🌞